Mobil megoldások minden helyzetre

Mondja el az ötletét és megvalósítjuk!

AppWorks

Teljes körű mobilizáció 21. századi vállalatok számára

Elege van a hagyományos, papíralapú munkafolyamatokból, a felesleges adatrögzítésből és a nehézkes információgyűjtésből? Az AppWorks mobil feladatmendzsment rendszert Önnek találtuk ki.

Az AppWorks webadmin és mobil alkalmazás szoftvercsomag minden olyan szervezetnél hatékonyan használható, ahol nagy mennyiségben végeznek helyszíni, illetve logisztikai feladatokat, vagy az értékesítési folyamatokat látványos és hatékony mobil megoldásokkal szeretnék támogatni.

Szolgáltatások

Android

Tapasztalt és kiemelkedő felkészültségű fejlesztőinkkel rendkívül kézreálló és hatékony Android alkalmazásokat készítünk. Kizárólag olyan alkalmazásokat készítünk, amiket mi is szívesen használnánk.

iOS

Felhasználva az iOS erősségeit olyan megoldásokat készítünk, amelyekre egyaránt jellemző az elegancia, a hatékonyság és a teljesítmény. Megoldásaink elérhetők iPhone, iPad és Apple Watch eszközökön is.

Web

Webalkalmazásaink gyorsak, megbízhatóak és természetesen reszponzívak. Nem számít, hogy milyen eszközön használja, tökéletes látvánnyal fog találkozni a felhasználó.

UX/UI design

A felhasználói élmény a könnyű kezelhetőség mellett vállalati hozzáadott értéket is jelent partnereink számára. A megfelelő, átgondolt arculat költséghatékonyabbá teszi a rendszerek használatát. Designer csapatunk ezt tartja szem előtt az ötletelés és a tervezés során.

Server

Tapasztalt szakemberekből álló csapatunk garancia arra, hogy az Ön ötletéből költséghatékonyan megvalósítható rendszer szülessen.

AppWorks

Saját fejlesztésű, innovatív, mobil feladatmenedzsment-, logisztikai és pénzügyi rendszerünk bevezetésével több mint 30 vállalkozást modernizáltunk. Legyen Ön is partnerünk!

Ügyfeleink

Rólunk mondták

Cégünkről

Kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtunk a mobilalkalmazás-fejlesztés (Android, iOS), szerveroldali fejlesztés és rendszerüzemeltetés területén. Szakembereink sokéves tapasztalatára és szaktudására építve azért dolgozunk, hogy meglévő és új ügyfeleink elégedettek legyenek.

Fontosnak tartjuk, hogy az általunk tervezett alkalmazások könnyen kezelhetők, letisztultak és felhasználóbarátak legyenek: célunk nem csupán a kitűzött feladat elvégzése, hanem kényelmes használat és magas színvonalú felhasználói élmény biztosítása, és ezeken keresztül jelentős hatékonyságnövekedés elősegítése. A külsőn kívül ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetünk a teljesítményre is.

Ügyfeleinknek nyújtott egyedi szolgáltatásaink mellett 2018-ban bevezettük az AppWorks professzionális feladatmenedzsment és digitális munkalap megoldásunkat, amelyet már számos partnerünk használ elégedetten. #AppWorks