Mobil megoldások minden helyzetre

Mondd el az ötleted és megvalósítjuk

Kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtunk a mobil platformok (Android, iOS), szerver fejlesztés és rendszer üzemeltetés területén.
Szolgáltatásainkat sokéves tapasztalatunkra és szaktudásunkra építjük, amelyek biztosítják meglévő és új ügyfeleink elégedettségét.

Fontosnak tartjuk, hogy az általunk tervezett alkalmazások könnyen kezelhetők, letisztultak és felhasználóbarátak legyenek,
Hogy ne csak a kitűzött feladat elvégzése hanem kényelem és magas felhasználói élmény és az ebből fakadó hatékonyságnövekedés is biztosított legyen.

A megfelelő UX/UI élmény mellett nagy hangsúlyt fektetünk a teljesítményre.

Az egyedi szolgáltatások mellett professzionális mobil feladatmenedzsment rendszerünket bővítjük, és vezetjük be Partnereinknél. #AppWorks

Services

Android

Tapasztalt és kiemelkedő felkészültségű fejlesztőinkkel rendkívül kézreálló és hatékony Android alkalmazásokat készítünk. Kizárólag olyan alkalmazásokat készítünk, amit mi is szívesen használnánk.

iOS

Felhasználva az iOS erősségeit olyan megoldásokat készítünk, amelyekre egyaránt jellemző az elegancia, a hatékonyság és a performancia. Megoldásaink elérhetők iPhone, iPad és Apple Watch eszközökön is.

Web

Webalkalmazásaink gyorsak, megbízhatóak és természetesen reszponzívak. Nem számít, hogy milyen eszközön használja, tökéletes látvánnyal fog találkozni a felhasználó.

UX/UI design

A felhasználói élmény a könnyű kezelhetőség mellett vállalati hozzáadott értéket is jelent Partnereink számára A megfelelő, átgondolt arculat rendszerek felhasználását költséghatékonyabbá teszik. Designer csapatunk ezt tartja szem előtt az ötletelés és a tervezés során.

Server

Profi architect és fejlesztő csapatunk garancia arra, hogy az Ön ötletéből költséghetékonyan megvalósítható rendszer szülessen.

AppWorks

Saját fejlesztésű, innovatív, mobil feladatmenedzsment-, logisztika, -pénzügyi rendszerünk bevezetésével több, mint 30 vállalkozást modernizáltunk. Legyen Ön is Partnerünk!

Rólunk mondták

Ügyfeleink

AppWorks

AppWorks. Kulcs a teljeskörű válallatati mobilizációhoz.

A papír alapú munkafolyamatok, a felesleges adatrögzítés és a nehézkes információ összegyűjtése helyett használjon AppWorks mobil feladatmenedzsment rendszert.

Az AppWorks webadmin és mobil alkalmazás szoftvercsomag minden olyan szervezetnél hatékonyan használható, ahol nagy számban végeznek helyszíni illetve logisztikai feladatokat, vagy az értékesítési folyamatokat látványos és hatékony mobil megoldásokkal szeretnék támogatni.

management

Pető Ádám
CEO

Ádám széles tapasztalattal rendelkezik IT területen, pályája alatt fejlesztői és projektmenedzseri feladatokat is ellátott.
Erős gyakorlatot szerzett banki és mobilfizetési projektekben is, így az évek alatt a szakma által is megkövetelt igényes és pontos munkavégzés jellemzi. Ádám felelős az Applion által használt technológiák kiválasztásáért és a cégen belüli kompetenciaépítésért.

LinkedinEmail
dr. Csík Károly
COO

Károly több mint 15 éves vállalati környezetben szerzett tapasztalatát kamatoztatja az Applionban. Komoly jogi gyakorlatának köszönhetően pontosan érti milyen kihívásokkal kell egy alkalmazásnak megbírkóznia. Károly felelős azért is, hogy megoldásaink megfeleljenek a szabályozási környezetnek, ahova ügyfelünk számára fejlesztett applikációknak illeszkedniük kell.

LinkedinEmail
Takács László
CSO

László az Applion stratégiai irányvonalaiért felelős. Ez magában foglalja a belső értékesítés és a partnerkapcsolatok gondozását is. Kis és nagyvállalatoknál betöltött pozíciói révén és közel tíz éves szakmai tapasztalatának köszönhetően szilárd tudással rendelkezik kereskedelmi területen, amelyet szívesen állít az ügyfélelégedettség szolgálatába.

LinkedinEmail