Team with orange background

Rólunk

Applion Team

Az Applion Computer Kft. egy évtizede szolgálja ki ügyfeleit kiemelkedő színvonalú informatikai megoldásokkal. Az AppWorks nevű field service management (helyszíni munkavégzést támogató) megoldásunkon kívül egyedi szoftverfejlesztési, UX/UI tervezési, valamint rendszerüzemeltetési szolgáltatásokat kínálunk KKV-k és nagyvállalatok számára.

Rólunk

Küldetésünk

Fontosnak tartjuk, hogy az általunk tervezett alkalmazások könnyen kezelhetők, letisztultak és felhasználóbarátak legyenek: célunk nem csupán a kitűzött feladat elvégzése, hanem kényelmes használat és magas színvonalú felhasználói élmény biztosítása, és ezeken keresztül jelentős hatékonyságnövekedés elősegítése. A megjelenésen túl ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetünk a teljesítményre is.

19151870 3
0
Projekt
0 +
Felhasználó
1 0 +
Fejlesztési nap

A számok beszélnek helyettünk

Több mint 50 sikeres projekten vagyunk túl az elmúlt 10 évben

Ügyfeleink hosszútávú szerződésekkel hálálják meg a befektetett munkát, ezzel garantálva, hogy üzleti alkalmazásaik mindig versenyképesek maradjanak és a legmodernebb technológiákat vonultassák fel.

 

 

Profi csapatunk élén

Tapasztalt vezetők

Group-748.png
Vector_02

Pető Ádám

CEO & CTO

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik IT területen, pályája során fejlesztői és projektmenedzseri feladatokat is ellátott.

Gyakorlatot szerzett banki és mobilfizetési projektekben is, így a szakma által is megkövetelt igényes és pontos munkavégzés jellemzi.

Vector_03
Group-747.png

Dr. Csík Károly

COO

Közel 20 éves vállalati környezetben szerzett tapasztalattal rendelkezik, amelyet egyaránt felhasznál a termékfejlesztés koordinálásban, valamint az ügyfélprojektek kiszolgálása során.

AppWorks termékcsapatunk vezetőjeként számtalan digitalizálást érintő kérdéssel találkozott már munkája során.

Vector_02
Vector_03