AppWorks

Teljes körű mobilizáció 21. századi vállalatok számára

Elege van a hagyományos, papíralapú munkafolyamatokból, a felesleges adatrögzítésből és a nehézkes információgyűjtésből? Az AppWorks mobil feladatmendzsment rendszert Önnek találtuk ki.

Az AppWorks webadmin és mobilalkalmazás szoftvercsomag minden olyan szervezetnél hatékonyan használható, ahol nagy mennyiségben végeznek helyszíni, illetve logisztikai feladatokat, vagy az értékesítési folyamatokat látványos és hatékony új mobil megoldásokkal szeretnék támogatni.

Felhasználási területek

Helyszíni munkavégzés mobilizálása

 • A külső helyszíneken dolgozó munkatársak az AppWorks mobilalkalmazásával minden dokumentációs feladatot hatékonyabban tudnak ellátni. Azonnal értesülnek arról, ha új feladatot kaptak. A feladathoz minden szükséges információ rendelkezésükre áll a mobileszközön. A feladat státuszát a vezetők minden pillanatban nyomon követhetik. A cégvezetés által dinamikusan változtatható elektronikus munkalap kitöltésével, a fejlett törzsadat- és raktárkészlet-kezeléssel a hatékonyság nagyságrendekkel növekszik.

Értékesítési folyamat támogatása

 • Az AppWorks mobilalkalmazás rendkívül hatékonyan támogatja az értékesítők munkáját. A kiterjedt CRM funkcionalitás lehetőséget biztosít többek között az ügyfelek adatainak és az ügyféltörténet megtekintésére, új ügyfél rögzítésére, jegyzetek és találkozók kezelésére, dokumentumok csatolására, és az ügyfélkommunikáció támogatására. Ezen felül a sikeres értékesítést előre definiálható igényfelmérési kérdőívek és dokumentumtárból menedzselt prezentációk is segítik.

Miért AppWorks?

 • Gyors, hiba- és papírmentes feladatdokumentálás és munkalapkitöltés a helyszíni munka során
 • Átlátható és jól szervezett munkafolyamatok
 • A változó környezethez igazítható dinamikus elektronikus űrlapok
 • Fényképek csatolása a munkalapokhoz
 • Teljeskörűen támogatott a raktárkészlet-kezelés
 • Mobil aláírás, GPS nyomkövetés
 • CRM funckcionalitás
 • Könnyű és gyors integráció vállalatirányítási rendszerekhez (SAP, Navison, SCALA)
 • GDPR megfelelőség támogatása
 • Az igényfelméréstől a munkafolyamat kialakításán keresztül a bevezetésig minden segítséget megadunk

Helyszíni munkavégzés

Dinamikus munkalap

A kezdeti kialakítás után a megrendelő maga is bármikor megváltoztathatja, változó üzleti igényeihez igazíthatja a munkalapokat – gyorsan, egyszerűen, extra költség nélkül.

Feladatmenedzsment

A dinamikus munkalapokkal átláthatóan és hibamentesen dokumentálható a feladat elvégzése. A munkalapokhoz fényképet és mobil aláírást lehet rögzíteni. A munkavégzés helyszíne térképes nézetben is elérhető, a feladat elvégzésekor GPS-koordináta-rögzítés is történik.

Törzsadat és raktárkészlet

Az AppWorks webes felületén Megrendelőink szabadon definiálhatják az üzleti folyamatok szempontjából fontos törzsadatokat és a munkatársak által kezelt raktárkészletet: a mobilalkalmazásban a törzsadatok könnyen kiválaszthatók, részletes leírásuk megtekinthető; a raktárkészletből az anyagok felhasználhatók, a készlet változása az adminisztrátori felületen nyomon követhető

Rendszerintegráció

Kiterjedt XLSX export és import funkcionalitás: az ügyfél- és feladatadatok Excel táblából importálhatók, a munkalapok adattartalma exportálható további felhasználásra. Az AppWorks szabványos REST API kapcsolattal rendelkezik, amelyet igény esetén testreszabunk, így a megrendelőinknél már használatban lévő rendszerekkel az adatátadás és -átvétel könnyen kialakítható.

task mobile angol2

Értékesítés támogatása

Prezentációk

A termékbemutató prospektusok, dokumentumok és videók az AppWorks webes felületén strukturáltan feltölthetők, csoportba rendezhetők. Az értékesítők az ügyféltalálkozók alkalmával a prezentációs anyagokat hatékonyan mutathatják be az AppWorks mobilalkalmazásból.

CRM​

A központilag menedzselhető ügyféladatok – jogosultsághoz kötötten – az értékesítők rendelkezésére állnak a mobileszközön, a teljes ügyféltörténettel együtt. Adott ügyfélhez képek és dokumentumok csatolhatók, biztosított a találkozók kezelése és dokumentálása is.

Kérdőívek, felmérések

Az AppWorks megoldással bármennyi kérdőív létrehozható tetszés szerinti tartalommal. A mobilalkalmazás a bevitt adatok helyességét kitöltéskor valós időben, ellenőrző szabályok segítségével képes validálni.

Statisztikák, kimutatások

Az ügyfélmegkeresésekkel kapcsolatos tevékenységek (pl. telefonhívás, email) nyomon követése rendszerünkben automatikusan történik.

Teljes körű megoldás

Projekt- és szerződéskezelés

A feladatok projekthez köthetők, a projektekhez dokumentumok csatolhatók, az alapvető projektinformációkat rögzíthetjük.

Dokumentumtár

A helyszíni munkavégzéshez szükséges dokumentumok dokumentumcsoportokba rendezetten elérhetők a mobilalkalmazásból. Technikai-műszaki leírások, termékbemutató prospektusok, weblapok, videók egyaránt támogatottak.

Vezetői statisztikák

Projektköltségek, feladatkészültségi diagramok, munkaerő-terheltségi kimutatások.

További funkciók

Műszerfal áttekintő diagramokkal és kimutatásokkal, testreszabható arculat, offline működés támogatása

Önért dolgozik

Kiszolgálja egyedi igényeit

Moduláris felépítésének köszönhetően az AppWorks rendkívül sokoldalú, a legkülönbözőbb üzleti igényeket ki tudja elégíteni, használata mégis egyszerű. Ráadásul utólag is bármikor módosítható, a változó szükségletekhez igazítható.

Az AppWorks szabványos interfészeket használ, így integrálható más vállalati rendszerekhez is, például SAP, Navision, SCALA stb. Emellett vállalati ügyfeleink számára végzünk egyedi fejlesztéseket is.

Egyedi fejlesztési igényeinek felméréséhez kérje szakértőink segítségét!

Védi adatait

Az AppWorks gondoskodik róla, hogy az Ön által feltöltött üzleti adatok biztonságban legyenek. Rendszerünkben a kommunikáció mindig titkosított kapcsolaton keresztül történik, amihez további komplex biztonsági megoldásokat használunk. A szerver és az adatbázis védelmét a felhő tűzfal, terheléselosztás és automata biztonsági mentés funkciói is szolgálják. Az esetlegesen elvesztett mobileszközöket pedig központilag le lehet tiltani a rendszerhez való hozzáférésről.

Bevezetés folyamata

 • Üzleti folyamatok feltérképezése

  A munkafolyamat és az üzleti igények azonosítása annak érdekében, hogy az AppWorks megoldás konfigurálásakor a legmegfelelőbb szolgáltatást tudjuk nyújtani.

 • Kezdeti adatfeltöltés

  Az összes releváns adatot azonosítjuk és importáljuk az AppWorks megoldásba, előkészítjük az éles használatot.

 • Konfiguráció

  Leképezzük a szervezeti struktúrát, beállítjuk a megfelelő jogosultságokat, kialakítjuk a munkalapokat és a kérdőíveket. Megrendelőinknek oktatást nyújtunk, hogy saját maguk is elvégezhessék a további módosításokat.

 • Éles bevezetés

  Annak érdekében, hogy Megrendelőink a lehető legnagyobb megelégedettséggel kezdjék használni rendszerünket, az éles használat első időszakában kiemelt támogatást nyújtunk, akár a helyszínen is.

Ingyenes AppWorks hozzáférést kérek

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

Feliratkozom a hírlevélre.